sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Housutuunausta ja kirpparilla.fi

Pitkästä aikaa meni monta päivää sairastaessa. Vanha vaiva-migreeni muistutti voimastaan :( Kun viimein toivuin,ja olisi ollut synttäri-kemut tiedossa,pikkumies oksensi autossa kaikki vaatteet kahteen kertaan. Juhlat jäi käymättä,kun ei ollut varmuutta onko kyse taudista vai matkapahoinvoinnista. Päädyttiin jälkimmäiseen ja hoitona SeaBand-rannekkeet,kerran löysin ihan uudet kirpparilta 2e. Mahtava löytö,kun käyttöä on. Jos tätä nyt voi juhlan aiheena pittää ;D
Pahinta näissä päänsärky-sessioissa on se,kun ei pysty tekemään mitään,nyt sitten siitäkin edestä luvassa :)

Kirpparilla.fi tänään,kyllä kannatti:
Poijalle,yhteensä 4,50e. Tutan gollege-puku,harkkahousut ja muumi-paita :)
Itselle,Hm mekko 2e,tätä joskus hypistelin liikkeessä :

Iloa mekosta sumensi hetkellisesti,kun käymässä ollut veljeni kysyi,että taasko se on raskaana kun on tuommonen mekko :( Toinen kerta jo vähälle aikaa kun moista luullaan. Ei siinä mitään,mutta ärsyttää,kun meikäläisen vaatteet saa näköjään miespuoliset mahakkaaksi luulemaan. Kerron kyllä jos on asiaa!!!
Saatiin muutamia housuja,joille ei ollut käyttöä lahjoittajalla:
Velour kulahtanut joistain kohti,pientä reikää myös..kuitenkin just sopivaa kokoa 4v-neidille. Tein ensimmäisen kangas-höyrähdykseni facebookin Kangashamstereista,ja se oli justiinsa hyvä niin:
Sieniretki-velour-pala tulee varmasti käytettyä viimeistä riekaletta myöten,tästä luvassa haaremit,takakappale tosin tehtävä eri kankaasta.
Lempi-mekkoonkin tuli reikä,äkkiäkös tuon paikkaa:
Keittöremonttikin aloitettu,pikkuhiljaa etenee. Kaakeleitten liimaus ei ole nyt niin ihanaa,että huvittaa tehdä,muut rästihommat menee edelle :)





2 kommenttia:

  1. Kivoja korjauksia vaatteissa! Tuo sieniretkikangas Ihanaa! ;>! ; Mekossa hyvät räväkät värit! Harmi ettette päässeet sinne synttäreille! Toiv. ne rannekkeet auttaa!

    VastaaPoista
  2. Niin on ihan huippua tuo sieniretki ;) Rannekkeet auttaa,uskotaan niin. Ainakin eskarilaisella auttoivat.

    VastaaPoista