sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hiekkalaatikolla,t-paitaa kahdesta kappaleesta

Viimein sain aikaiseksi ottaa pois rikkimenneet tallilyhty-valot autotallin seinältä :X
Uusiokäyttöön ne,tietenkin. Ensin ajattelin,josko niitä jotenkin maalaisin,mutta annoin olla sellaisenaan.
Lapsilla on katollinen hiekkalaatikko,apen tekemä.(sekin,neiti 7v. kyseli pari päivää sitten,kuka on tehnyt meidän kuistin. No ukkihan se. Samaten rappuset rinteeseen,ja kaikkialle muuallekin. Ja kaiken muunkin. Kiitos :))

Tässä hiekkis ennen tuunausta.
Ja tuunauksen jälkeen:
Hieno tuli :) ainakin 4v-neidin mielestä! Ja helppo kiinnittää lyhdyt,kun pätkin puukolla sähköjohdot sopivan mittaisiksi! Tuo uhkaava sadepilvi jäi vain uhkaavaksi. Meillä on satanut niin vähän,että siitä ei oo liiemmin hyötyä ollut.

T-paita-pohdintaa..olen laiska ompelemaan tällä hetkellä mitään monimutkaista,tarkoittaen,että t-paidassakin on liikaa osia :) Eli päätin,että kahdesta kappaleesta sen on tultava. Ensin ylemmässä kuvassa näkyvän paidan pienensin kirppari-retrosta pojan kokoon,kaula-aukko jäi ennalleen.
Seuraavaksi otin vanhan joustofrotee-lakanan,ja mallasin päälle t-paidan. Leikkasin ja ompelin vaan. Tulos:

Ihan ok :) Hihoissa reilusti leveyttä,helmassa pituutta ja kapeuttakin. Kaula-aukko on löysähkö myös,mutta koti-paitoja ollaan tekemässä.
Uusi yritys,pienellä muokkauksella:
Parempi :) Ompelukone ryttyili p##kalla tikillä,mutta alkoi myöhemmin taas olla oma itsensä.
Tarve t-paitojen  ompeluun tuli,kun pojalla on paljon kuviollisia housuja ja shortseja,enkä halua niitä yhdistellä kuviollisiin t-paitoihin..lisäksi ompelun tarve näkyy ilman tarvettakin iskevän :D
Käytiin Tuusniemellä retkellä,kesäkauden avajaisissa:

Kotona näyttää tältä,melkein joka-päivä:
Vappuli-ponin kyytiin mahtuu hyvin kolme tyttöä,ja nyt pikkumies kypärineen neljäntenä. Ei irtoa kyydistä kuin väkisin vääntämällä,pitää tosi kovasti kärryistä kiinni ja nauraa ajellessaan :) Onneksi on siskoja ja tätejä varmistamassa kärryissä pysymistä!

2 kommenttia:

  1. Hyvällehän nuo t-paidat näyttää, jo skone alkaa ryttyillä puhdista se imuroimalla sieltä sisältä! Joskus kuulemma auttaa ryttyilyyn :D
    Minä olisin varmaan lyhdyt laittanut roskiin, kiva koriste tuo kuitenkin on, neit 4v on oikeassa hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kuullut,että konetta kannattaa välillä jopa huoltaa ;D

      Poista