sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kangaspalasta se lähti (ja käsistä meinaa karata)

Sain tämän melko ison kangaspalan,äitini löytö kirpparilta,50snt. Hetken kuosi tuntui kamalalta,mutta sitten keksin ommella esikoiselle housut:
Kaava Ottobre 1/2013 Strech&Relax. Hyvät tul ja heleposti :)
Kangasta jäi tietty jäljelle..
Boxerit pikkumiehelle. Kaava samasta lehdestä,koko 92,nafteilla saumanvaroilla. Tuli melkoisen istuvaa mallia,joten ensi kerralla isommat. Ne on jo melkein valmiit ja ties monetko nyt tulee sarjassa tehtyä. Ja Miehelle ajattelin myös kokeilla. Eli karkaa aina sarjatyöksi mitä teenkin!! Noitten ompelu oli kyllä haasteellista ja jännittävää ;D Lopputulokseen olen toosi tyytyväinen!
Lähikuvaa onnistuneesta(ko?) tasosaumasta:

Aikaa ei oikeesti riittäis nyt ompeluun,koska pitäisi olla täällä:
Ja täällä:

Ja täällä:

Pikkumieskin innostui sienistä :) Kun sieniä ei löytynyt tarpeeksi,kippasi hän jo kerätyt pois ja laittoi ne aina uudestaan sankkoon ♥

4 kommenttia:

  1. Housut on hyvän näköset, mielenkiintosta trikoota olet löytänytkin kirppikseltä! Minusta ei ollenkaan paha! Boxerin sauma on hyvännäköstä tikkiä/tasosaumaa!
    Minunki pitäis yrittää päästä vattupusikkoon ja kanttarellitkin kiehtoisi... Ei taida kuitenkaan onnistua Pikkumies kainalossa! Ja ainakin nyt täällä sataa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla on helppo homma,kun vatut on ihan pihassa ja sienetkin kävelymatkan päässä!

      Poista
  2. Hienot pökät tuli ja mulla olis vähän samat puuhat, vattuja äsken poimittiin ja eilen kannettiin puuta liiteriin. Mies onneksi hoitaa meillä nuo sienihommat. :D (ja itseasiassa valtaosan puuhommistakin ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies hoitaa meillä lähinnä moottorisaha-osuuden ;)

      Poista