maanantai 8. syyskuuta 2014

Vauva-juttuja

Pinkki joulupaketti tulossa,ja oikea flunssa päällä ja lisäksi tietenkin ompelunssa. Kävin läpi neiti 5v:n kanssa hänen vanhoja vauva-ajan vaatteitaan,jotka ei Pikkumiehen käytössä olleet. Eli olivat jemmassa melkein 5v. Iso kasa bodyja joutui tahranpoistoon ja housujakin piti ottaa tuunattavaksi.
Nuo tossut oli ihan pakko saada..koko 14/15,kastejuhlaa varten. Meinasin,jos ihan ite ompelis jonkun mekon pienelle,kastepuvun jälkeen puettavaksi. Kaavat ja ajatus puuttuu vielä. Kangas ehkä valittuna.

Alunperin Tutan puolipotkarit,neiti 8v konttasi aikoinaan polvet puhki näistä. Tekasin niistä sitte shortsit ensi kesää varten.
 Lököfarkut tuloillaan,Sinin farkunlahkeista. Ja se ei todellakaan ole niin nuukaa mun ompeluksissa,jos kangas ei ihan riitä,kuten kuvasta näkyy. Valmiissa harvemmin haittaa.
Pinkkiä pienelle ♥

 Farkut takapuolelta kuvattuna,erityisen ihastuttavat resorit mielestäni,kun on nuo röyhelöt ;) Kerttu-Serkun hameesta napattu. Kaipaa tosin kuminauhan vielä vyötärölle. Ja (vale)taskut,mikä applikoinnin ilo,kun kone ompelee kuin ajatus:
 Harmaat ja raidalliset housut olivat ennen paitoja.


 Fiiliksissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti