keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Äitien ilta

Perinteinen kerran vuodessa äitien ilta seurakuntatalolla käyty. "Lieviä" keskittymisvaikeuksia ilmeni,ensimmäistä kertaa poissa vauvan luota, niinkin pitkä aika kuin 3 tuntia :D Hyvinhän ne tietenkin oli kotona pärjänneet ja sain minäkin jotain väkerrettyä:






Kuten kuvasta näkyy,kynnetkin tuli lakattua ja herkkuja syötyä! Korttiin oli valittava tuo neule-pinta,kun nyt kolmenkympin lähestyessä on tullut tunne,että neulomaan ois syytä oppia. Sukkien tekeminen kiinnostaa etenkin. Täytyy katsoa,onko ees puikkoja olemassa ja henkistä tukea asiaan on haettu kirjastoautolta:




Saa nähdä miten tuo homma etenee ja edes alkaa..

Mutta jotain valmista sentään,miehen ylä-asteella puukässässä väsäämä pieni kaappi sai uuden pinnan. Vuosia sitten ajattelin laittaa jotain hempeetä Sylvanian families-juttua siihen tytöille.. Valmista ei koskaan tullut ja nyt kun taas kaappiin tartuin,oli ihan Mustanaamio-meininki:


4 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle, hyvälle näyttää blogi ja ehdottomasti vaan puikkoihin tarttumaan. Jos kaipaat joskus vaikka pikatukea esim. kantapään selättämiseen, niin autan mielelläni. :)

    VastaaPoista
  2. JEE :) Kiitän tuki-mahdollisuudesta jo etukäteen!!

    VastaaPoista
  3. Myös minä voin jelpata, tosin perusasioissa vaan...

    VastaaPoista
  4. En minä vielä oo onnistunut ees joustinneuletta tekemään,joten perusasioissa pysynen pitkään :)

    VastaaPoista