lauantai 24. marraskuuta 2012

Kortteja kierrättäen

Muutaman kortin olen saanut neulomiselta tehtyä (ja hevoshommilta ja lapsilta ja kotitöiltä,viimeksi mainitun antasin mieluusti siivoojalle jos oisin miljonääri)


Tämä on aivan ihana! 

Korttipohja uusi,pinkki osio on Hello Kitty-tarrapakkauksen tausta-kartonki ja ihana autot lasipurkissa-kuva löytyi öljylämmitys-lehdestä.
 Huippulöytöjen toivossa hamstraan nyt kaikki ilmaislehdet kotiin,kun niistä saa niin kivoja kortteja. Ei kerrota Miehelle,kun se kuitenkin ihmettelee miksi tää paperinkeräykassi näin paljon painaa.. ;D



Ja tämäkin :) Piltti-mainoksesta leikkelin nuo ruudut talteen,korttipohjakin on uusiokäytössä. Uutta vain tuo kakkupaperi.

Tämä pikku-korttikin on ihan kiva,mutta siitä ei tullut ihan sellaista kuin ajattelin. Ei vaan tullut,vaikka kuinka yritin. Joskus vaan ei mene niin kuin toivoisi.

2 kommenttia:

  1. Hienoja on! Itekin monesti jemmaan ihan kaikkea mihin tahansa tuunailuun sopivaa, just noita tarrapakkauksien kartonkeja, mutta myös pinnien taustalärpyköitä, tietynlaisten vaatteiden "hinta/tuotelappuja", revin kuvia/sivuja lehdistä, ja kirppareiden ilmaiskoreistahan saa vaikka mitä hienoja vaatteiden kuoseja! (Eri asia vaan, milloin niitä jemmauksia saa sitten tuunailtua.. ;)

    VastaaPoista
  2. Juuri näin :) Tarviisin ihan oman huoneen tuolle kaikelle jemmailtavalle tavaralle!! Lottovoitolla sen tekisin heti

    VastaaPoista