keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Neulomuksia ja The Farkut

Valmiina oma pipo ja sen kaveri,tuubihuivi. Testattu kaupunki-olosuhteissa ja oikein hyväksi havaittu molemmat :) Näitä käytän koko talven.






Tähti taiteiltu linnunsilmä-pistoilla,että saattoikin olla vaikea urakka..yhden piston onnistuneesti tehtyäni unohdin heti miten sen tein..aina uudestaan alusta. Mutta valmis tuli,kiitos mummo avusta!


Kaupungissa tulikin käytyä Fiorellassa. Aluksi ajattelin että ei herranjestas mitä rättejä ne kaikki vaatteet,mutta sitten The Farkut..pakko oli sovittaa,ja Äeti suostui ostamaan ne joululahjaksi jee ♥ Muuten ois jääneet sinne,kunnes seuraava kaupunki-reissu koittaa. Silloin Matkukseen,Ikealta tarkoitus ostaa tyttöjen huoneen jakoa varten hyllyjä. Estäkää joku kiltti minua ostamasta jotain muutakin ;D

Mutta näissä farkuissa on täydellinen vyötärö,eipä tursua ennee löysät nahkat mammalta ei :)




Ja muutama kirpparilöytökin mahtui kaupunki-reissuun:
Nämä menee itsetehtyyn joulukalenteriin yllätyksiksi,yhteensä 20snt! Ja hyvänen aika,nythtän sitä kalenteria pitäis olla jo täyttämässä..tulee kiire,mää en ala. No,kuvaa kalenterista tulee parin päivän sisällä,kun pakkohan se viimeistään perjantaina on paikoilleen viritellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti