sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Toppahaalari tuunaus

Tytön vanha (uudenveroisena säilynyt) toppahaalari kaipasi vähän poikamaistusta :) Punainen käy toki molemmille,mutta halusin jotain vauhdikasta. Ralliruutua siis. Etsin varmaan puoli vuotta ralliruutu-nauhaa,eikä osunut kohdalle. Kirpparilta löytyi sitten 1e housut,joissa oli sivuilla ralliruutua. Leikkelin nauhat poikkeen ja loput housuista tietty luutuiksi. Ompelin nauhat käsin haalariin,ompelu-kone-kammoisuus taas. Ja onhan tuo helpompi illalla muitten nukkuessa käsin sutkia kuin koneella jyrätä ;)
Tässä tulos:




Haalari on käyttäjälle sopiva vasta ensi talvena,mutta nyt ainakin kelpasi pojalle. Yritti asetella niskaansa ja sitten kävellä ;D

6 kommenttia:

  1. Kokeilen saada blogin ihan oikealle aikavyöhykkeelle,nyt käytössä ollut tyynenmeren aika ;D

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno tuunaus! Punanen on hyvä väri samoin keltainen ,oranssi.... vaikka en varmaankaan ihan pinkkiä vaatetta ehkä pojalle, tai no riippuis varmaan mallista ja kuviosta! ;>! Hehe.. eikä sitä tiiä mitä tuo toinen puolikas siitä sanoisi!keltainen pitsikoira meni vielä!

    VastaaPoista
  3. En mäkään pinkkiä ;) No yhdet kengät on käytössä,joissa varressa pinkkiä,mutta ei se lahkeen alta näy. JA tosi tarkka on meillä isämies,ettei pojalle tyttömäistä saa pukea. Musta paita,jossa joku barbababa kukka päässään,ei mennyt seulasta läpi :)

    VastaaPoista
  4. Mahtava tuunaus! Näyttää just poikien jutulta :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Marianne :)Tykkään just tommosista helpoista ja nopeista tuunauksista

    VastaaPoista