sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Jumpsuit pojalle

Siinä se on,olen väsynyt mutta onnellinen :D
Koekappalehan meni pieleen:
Muuten ois tullu hyvä,mutta järkyttävän käsittämättömästä syystä lyhensin vetoketjua ja aloitin sen ompelun eli kiinnittämisen alhaalta. Mikä urpo :/ No,kaula-aukkohan siinä meni nevoille sitten. Muuten ois ollu ihan kiva..
Jätän purkamatta,kun voi sitä puvun alla pitää kuitenkin. Materiaalina epäonnen haalarissa omat vanhat gollegehousut ja violetti fleece ukin takista. Vetskari toppapuvusta.

Jumpsuitin kaavan sain Annalta. Purupaali muoville piirrettynä. Loistavaa kierrätystä Anna! Kiitos kaavasta :)
Kyllä vähän pelotti alkaa tekemään the jumpsuitia,mutta onneksi tein :)
Materiaalit tässä haalarissa: gollege Täti Turkoosin kanssa kimppaostoksena tehtyä,auto-kangas taskuissa ja hupussa on Remun vanhasta suosikkipaidasta,resorit kirpparilöytöä,vetoketju irrotettu neuletakista.
Kuvaamisen ilo on suuri,kun jossain onnistaa:
Ja pitihän sitä jossain tehdä omalla tyylillä:
Kiinnitin ensin vetskarin neuloilla,avasin ja sitten leikkasin etukappaleen vetoketjun välistä. Alkuperäisessä kaavassa (ellen tehnyt väärää päätelmää) etukappale on kahdesta osasta,mulla yhdestä.
Meleko hyvä,yhdessä kohdassa piti pakitella,kun kone ei ommellutkaan.
Pikkumies ihaili peilistä ja tykkäsi kovasti :) Kunnes keksi miten haalarista pääsee eroon:
Ja sillä sekunnilla oli puku riisuttu. Äiti puki,Remu riisui jne. Pitää keksiä joku toppari tuohon,ettei koko ajan oo ilkosillaan :D

2 kommenttia:

  1. Ootpa onnistunu hyvin! Vetoketjun ompelu on vaikeaa...Mutta olet onnistunut siinäkin! Tuo ensimmäinenlkin näyttää hyvälle, harmi tuo vetoketju.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Niin,vähän jäi kaivelemaan,mutta tehään uus :)

    VastaaPoista