torstai 31. lokakuuta 2013

Pallohameesta katastrofiin

Aamu alkoi mukavan rauhallisesti,ehdin jopa ompelemaan. Oltiin lähdössä kaupunki-asioille,joten meikkasin vähän. Poikanen katsoi mallia vissiin ja huomaamattani levitti silmäluomiinsa ja ripsiinsä peitepuikkoa. Erittäin viihdyttävää..onneksi ei ollut kiire.
No mutta hame. Vuonna 2006 näin ensimmäisen pallohameen,inhosin sitä. Tähän on kuitenkin tultu,että ompelin pallohameen. Tykkään pallohameesta. Aioin ommella useamman pallohameen :D
Ihan joka kantilta kuvattuna. Ihana! Seuraavaksi pallohame pukin konttiin suunnitelmissa ;)
Ohjeen otin tästä kirjasta:
Nuo kuvassa näkyvät tossut tekisi mieli tehdä!!
Hame näyttää ilman lasta jotenkin epämääräiseltä?
 Niin ja ne hameen kankaat,vuorikangas kaappien kätköistä ja ihana retro-kukallinen puuvillakangas leikelty kirpparilta löydetyistä yöpaidoista. Hintaa lie siis tullut jotain euron kieppeiltä :)

Tämän päivän katastrofi-osuus ei suinkaan ollut se peitepuikko-leikki. Poika oksensi autossa uuden toppatakkinsa sisään. Roiskeilta säästyivät ainoastaan sukkahousut ja pipo..eli jos joku näki tien varressa pari akkaa,talouspaperia, muovipusseja ja puolialastoman pikkupojan niin minähän se siellä..

2 kommenttia:

  1. Tuo naurattaa luettuna! Mutta ei teillä todellakaan kivaa paikan päällä ole ollut! Ihanan näkönen pallohame! Kangas on nätti!

    VastaaPoista
  2. Se oli tarkoitukseni,ja oli meillä kuitenkin kaikesta huolimatta ihan hyvä ja hauskakin reissu ;)

    VastaaPoista