perjantai 6. joulukuuta 2013

Jouluisia puuhia

Olen tehnyt vaikka mitä,vaikka se ei blogiin asti ole näkynyt. Johtunee siitä,että pompin hommasta toiseen ja keskeneräisiä projekteja on ollut enemmän kuin kymmenen :/
Mutta tässä niitä valmiita:
Ovikranssi pukin konttiin. Lankapallot kierittelin paperitollon päälle,jämälangoista. Tätini on valitellut inspiraation puutetta neulonnan osalta,joten tein tämän kranssin ihan inspiraatioksi hänelle :)
Pohjana vanha jouluinen ikkuna-koriste. Kieputin lankaa pari kerrosta,siihen sitten kiinnitin ompelemalla nuo lankapallot.
Huolisyöppö. Toteutettu yhteistyönä lapsen kanssa,piirroksen pohjalta. Velour-tilkkuja tässä,kierrätetty vetoketju ja kangas syöpön sisällä on vintage-kangasta.
Huolisyöpön ideana on,että mieltä vaivaavat huolet kirjoitetaan paperille ja syötetään ne syöpölle. Vetskari kiinni ja huolet kaikkoaa. Kunpa se olisi oikeasti noin helppoa! Neiti antaa tämän opettajalleen joululahjaksi.
Nyt on tämän kaapin tuunaus jouluistettu! Ala-osassa on 60-luvun joulu-juliste. Dyykattua laatua :) Mahtavat värit näissä vanhoissa! Ylähyllyllä on Vaasan näkkäri-mainoksia,jotka on leikattu tästä kalenterista:
Äitille kiitos kalenterista :) Kuvan päiväyksestä voikin huomata,kauanko tätäkin projektia haudoin..
Toinen dyykattu joulu-juliste sai paikan olohuoneesta.

Tytöt koristelivat pipareita,valmistaikinaa vielä,mummon reseptiä kokeilen itse piakkoin!
Vähän erilainen joulukortti matkaa Tuukkalan tilalle Ristiinaan,saimme niin mainiota palvelua kesän reissulla,että haluttiin muistaa heitä. Tein mukaan vielä tämän:
Sydämen kangas on dyykattua yöpaitaa,siitä ei siis tullutkaan pojalle mitään,vaan teen näitä sydämiä siitä kuitenkin. Ihana ♥
Neiti ekaluokkalainen halusi ommella pikkusiskon nukelle uudet vaaatteet. Trikootilkkuja annoin ja tyttö suunnitteli ja ompeli itse käsin koko asun! Nukke meni pakettiin,on varmaan ihana jälleennäkeminen tiedossa jouluaattona!
Loppukevennyksenä pikkumies,joka rakastaa kypäriä! Kypärän puutteessa päätti sitten käyttää kahvipusseista tehtyä koria :D

2 kommenttia:

  1. Ootpa jaksanu puuhata vaikka mitä! Minulla olis muutaman pehmeän lahjan ompelua tiedossa mutta... Yläkerran siivous ja työ syö voimat ja oliskohan tämä pimeyskin... Olen nimittäin ollut valmista kamaa petiin klo 20.00....

    VastaaPoista
  2. Pimeys on pahasta. Mä tulen oikeesti pahalle tuulelle,jos sisällä(kin) on liian pimeetä! Siis keittiössä en voi tehdä mitään,ellei oo täys valaistus päällä.

    VastaaPoista