sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joululahjojen helmiä

Eli ne tämän joulun parhaimmat lahjat. Tai ainakin osa niistä tuli kuvattua. Joka vuosi on hetken kaaos,kun uudet tavarat hakee paikkaansa. Ja ehkä kaaos voi johtua ihan vaan talo asukkaistakin ;)


Tämä tarpeellinen kyltti laitetaan tien varteen.
Ihanaa! Arabian A.Alariesto-kokoelmamme kasvoi kahdella seinälautasella. Inarijärven rannalla ja suurikokoinen mies-nimiset lautaset siis. 18 kappaletta kerättynä. Paljon vailla vielä. Mutta ei ole tarkoituskaan kiirehtiä,mitä järkeä keräilyssä muuten olisi? Kiitos näistä Maarit ja äiti.
Seinälautasten paikka on korkealla lasten ulottumattomissa. Taulukoukku-ostoksille siis!
Anopilta sain ihanan kirjan:
Juuri nappi-valinta mulle,kiitos!
Ja mitä Mies sai anopiltaan:
Ehkä kertoo jotain heidän suhteestaan :D Hauskaa oli tämän kanssa joulupäivänä
 Joulun tunnelmaa vielä,ja kohta uusivuosi. En jaksais raketteja,enkä ymmärrä mitä järkeä on räjäyttää rahansa taivaalle,mutta raketit on jälleen hankittu Miehen toimesta. Ei kai auta kuin ihailla lasten kanssa taivasta.

3 kommenttia:

  1. Ootpa saanu hienon kirjan, jos joskus saan vilkasta vaik teil käydessä? Woodoo nukkekin aika makea ;D heh heh...
    Raketeista samaa mieltä ei ole järkeä laittaa rahaa taivaalle ja sitten se siivottavan roskan määrä...!!
    Mutta meillä varmaan sama meno rakettien suhteen, mies ostaa vaikka toivoin että vaik hyvää ruokaa/ herkkuja sillä rahalla ostettaisi!

    VastaaPoista
  2. Ihania lahjoja! Nuo lautaset on ihania ja tuota kirjaa himoilen :D Meilläkin mies osti raketteja, oli juossut kauppaan hakemaan jo heti aamusta. Ihmetteli ettei muilla ollut raketteja, kun vietettiin mun kamuporukassa uutta vuotta. Hehe! Ei taida mun kamut innostua.

    VastaaPoista