tiistai 26. helmikuuta 2013

Hiljaista ja sitten täyskaaosta ;)

Hiljaista ollut minkään tekeminen tai edes ajatteleminen. Mutta nyt se kausi pamahti päälle,lepopulssi varmaan turhan korkee..
Eli sisustus-remontoimis-tuunausinto. Keittiössä lähinnä.
Ensinnäkin nuo keittiön kaapit ahdistaa,etenkin vetimet. Pika-piristys syntyi kuumaliimalla ja Miehen vanhoilla palkonto-lusikoilla (ajatus tästä ollut olemassa jo vuosia,ja toteutuksessa meni lopulta sitten muutama minuutti :X):

Kyllä on nyt mukavampi :) 

Isompi urakka edessä:

Keittiön seinät on pakko maalata. Lidlistä tein löydön,11l maalia 16,99e! Ehken jotain sävytettä hankittava kuitenkin tuohon valkoiseen. Vihreät!! kaakelit löytyi 5e/laatikko EkoRaksasta Siilinjärveltä. Ei tuu kallista remonttia tästä. Liimat ja silikonit kun vielä saan niin jee!
Huipusti samaa sävyä kaakelit kuin meidän vanha pirtin kalusto ja kaappi. Mietin kyllä hetken tuota vihreetä ruokahalun säilymisen kannalta,mutta aivan sama :D
Kaakelit tulee siis tuohon ylä-ja alakaappien väliin,yllä kuvassa kaakelin takana näkyy kamala muovi-matto, joka siinä nyt on . Kuka idiootti on keksinyt että tehdään muovin pinnasta syheröinen,niin kaikki lika varmasti pinttyy siihen? Ja joo,osansa ongelmassa on varmasti se,etten edes yritä siivota sitä..ehkä nuo kaakelit tulee paremmin pyyhittyä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti