sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Leikkipöytä

Tämä projekti sai alkunsa ajatuksen tasolla jo ennen joulua. Idea tuli tästä:http://kaunispienielama.blogspot.fi/2012/12/luukku-4.html ja viimeinen niitti eli syy toteutukseen olivat kaverisynttäreiltä saadut Lego Friendsit. Nyt se viimein on toteutettu,jee :)
 Kuvassa leikkiin pääsivät ensimmäisenä Schleich-hevoset ja keijut.
Vanerin sahasi Mies. Yhdessä hiottiin ja maalattiin koko perheen voimin. Pikkumies oli mukana syöttötuolissa leikkimässä,osan aikaa tosin vaati tissiä ;) Niin,ja levy kiinnitettiin vanhan pirtinpöydän runkoon. Maalit ostettiin Tiimarista jo pari viikkoa sitten,osa alesta:

Muuten koko huone onkin edelleen ihan sekaisin..hakusessa kaappia ja lipastoa sille kaikelle tavaralle ja vaatteelle mitä auliisti myönnän hamstraavani. Parannusta asiaan tuo hetkellisesti,kun vien omia vaatteita pari säkillistä keräykseen..huomaa hetkellisesti ;D

Tuolla seinällä roikkuu vuosia sitten tekemäni unisieppari:

2 kommenttia:

  1. Vaude en tajunnut kun kerroit ideasta, eikä tullut kurkistettua tuohon blogiin johon viittaat silloin. Aika mukavan näköistä yhdessä tekemistä! Lapset varmaankin nauttivat tuosta!

    VastaaPoista
  2. Oli oikeesti mukava projekti ! Varsinkin kun annoin heille vapaat kädet,niin viihtyvyys oli taattu :) Kun jostain taivaasta tulis ne kaapit eli lipastot,niin ja se inspiraatio selvittää sotkupesäkkeet.......

    VastaaPoista