torstai 28. helmikuuta 2013

Housut housut housut!!!!!

Onnistuin :D
Eli osasin ommella housut lapselleni ♥ Kuvassa housut takaa,huomaa ylisuuri takatasku. Leikkelin siis fleece-kylpytakin housuiksi. Ja tasku oli siis valmiina. Tykkään materiaalista ja kuosista,mutta en todellakaan kylpytakkina. Siitä saa kahdet samanlaiset housut! Ja veikkaanpa parit lapaset lisäks. Tarviiskohan kummipoika? Meillä on lapsosilla hanskoja jo tarpeeks.. Mahtavaa uusiokäyttöä :)

 Mutta kaavojen kanssa meinasin seota. Täti Turkoosin (http://tatiturkoosininspis.blogspot.fi/ )puhelin-neuvonnalla sain apua,paljon,ja luulin osaavani,mutta ei löytynyt kaava-arkilta housujen etukappaletta :X Siis tein ihan omalla mallilla. Ehken pittää sitä kaavojen lukutaitoa opetella. Mutta ihan ok housut nuo on!
Kuva-hehkutusta:
Hassun lyhyen näköiset kuvassa! Mutta minkä voi,kun käyttäjä on keskivertoa lyhyempi. Lahkeisiin tuli ihan liikaa pituutta ja laitoin sitten kuminauhat niihin. Tietenkään ne saumanvarat ei olleet kovin isot, niin sai tunkee kumpparit väkisin,mutta se kuulunee asiaan,minun tapauksessa ainakin!


Tästä se ura urkenee kuulkaas,mulla on ideoita ja materiaalia monenlaisiin tuunaa vaatteesta uusi vaate-juttuihin!!

3 kommenttia:

  1. Olet onnistunut tosi hienosti! Siistille näyttää ompelujälki. Housuna kuosi ihana, vaikea kuvitella kylpytakkina..ainakaan enää. Tuolla kuminauha systeemillä tai resorilla saa housuihin käyttöikää lisää, voi tehdä pidemmät, pienemmällekin kaverille!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää, mulla on aina suunnitelmia, mutta toteus jää niin että lapset ehtii kasvaa ohi niistä jämistä. Eikä se ompelu muutenkaan oikein multa suju.

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Nyt ainakin suunnitelmia on niin paljon,että piä sekkoo! Mutta aikaa rajallisesti. Katotaan nyt ja harjotellaan ;)

    VastaaPoista