tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kevät ja pipoja,kevätpipoja

Yht`äkkinen tarve keväisemmälle pipolle. Lääkkeenä Ottobre 4/2012,malli Baggy Look-pipo. Vaikka Täti Turkoosille joskus sanoinkin,etten tajua niitä ruttupipoja,nyt tein jo kaksi :D Ja myönnettävä on,että kyllä tykkään,sittenkin :D
Applikaatiossa kone vastusteli,mutta eipä haittaa. Alle laitoin tylliä. Materiaalina kaksi paitaa:
Jotenkin tuntuu tuhlaukselta ostaa uusia kankaita,kun noista vanhoista vaatteista saa vallan hyvästi matskua uuden luomiseen. Paidoista kätevä ottaa kangas helmasta,vähemmän ommeltavaa. Paitsi ettei pipon tekemisessä mennyt kuin 20min. kaikkine kaavan muokkauksineen muutenkaan!

Itse ajattelen myös,että harjoittelen ensin näin,kierrättämällä, ja sitten voin panostaa kankaisiin,kun olen taitavampi. Nyt siis kuolataan kankaitten perään ja uskotaan,että voin kehittyä ompelussa. Se on mahdollista :)


Tämä myös paidasta tehty. Laitoin applikaation tahran päälle samasta kankaasta. Alle tylliä,ja nyt päällekin. Toimi ihan hyvin,tikki siistimpi. Nythän tyllin vois leikata poikkeen,mutta taidankin jättää sen tuohon,oisko ihan hullua? Ei tunnu kovalle.


2 kommenttia:

  1. Hienoja, ja näinkin toisen livenä. Onnistunut tuunaus/kierrätys! Juu se oliski itselle myös viisasta harjoitella, mm sitä vetskan ompelua.... johonkin ihan muuhun ku parhaaseen kankaaseen.... Jätä vaan tuolleen, vai mitä malli sanoo haluaako tylliä pipoon näkyviin?

    VastaaPoista
  2. Jätän tyllin,ja ompelin tuossa pikana samaiselle mallille Hello Kitty pipon,fleece-housuista.

    VastaaPoista