keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Perjantain ompeluksia,sairaus-taukoa

Otin koneeni ja menin taas viime perjantaina naapuriin ompelemaan. Pitkä viive postauksessa johtui lauantaina sairastuneesta pikku-äijästä. Sairaala-keikka piti heittää oikein ajan kanssa.

Nämä olivat ennen terälliset housut. Leikkasin terät irti,resorit lahkeisiin ja tossutkin siinä sitten syntyi kuin itsestään. Kuvassa vain yksi,koska ompelin resorin väärin päin putkeksi,ja purkamatta se on yhä.
Säilytyspussukka siskolle,Ikean kankaasta. Neiti 4v tosin huusi: "äiti,etkö tajua,se mikään pussi oo,se on kirrjekuori!! Se on postia äiti!" Kaava siis taiteltu vaan. Itse en kyllä ajatellut heti sitä kirjekuorena,mutta onhan se,näköinen :D
Paitoja,jotka tulivat etsimään meiltä uutta kotia. Muodonmuutokset:

Myssy ilman kaavaa,tahran päälle applikointi.
Myssy taas ilman kaavaa,ja hanskat. Pakko oli tehdä,vaikka tiesinkin,että ne ei mene kuin nuken käteen. Hihojen resorit vaativat päästä nurinpäin ranteisiin :D Myssy pikkumiehelle.
Traumaattista,mutta ompelussa tauko vaan jatkuu. 7v synttäreitä laittaessa menee aikaa ja kone pakko laittaa piiloon vieraiden ajaksi muutenkin. No,ehkäpä ideat lisääntyvät parempaa hetkeä odotellessa. Ja hullu kun olen,lupasin väsätä 4 minikepparia synttärivieraiden ylläriksi. Onneksi ei sentään enempää. Inspiraation puutteessa yksikin on liikaa..
Ja niin,pitkästä aikaa kiipesin jokin aika sitten roskalavalle kaupunki-reissulla. Saaliina kaappi,jolla ei ole mulla käyttöä,ainakaan en ole vielä keksinyt.



2 kommenttia: