torstai 11. huhtikuuta 2013

Tehokas torstai

Huh,mitä kaikkea voikaan yhtenä torstaina tehdä ;) Koululainen jäi kotiin kurkkukipuisena ja viihdytti mielellään pienempiään,mikä tarkoitti pikaista ompelu-rumbaa,jee!
Tuotokset:
 Haaremit omalla kaavalla. Sieniretki etukappaleessa,takakappale vanhoista velour-housuista,resorit Fb:n Kangashamstereista.
Malli tapansa mukaan vastusteli ja halusi esitellä vain rakkainta paitaansa,Tiana-paitaa :D

Traktori-pipon kangas Hennalta,kiitos paljon kassillisesta aarteita :) Pupu-pipo oli ennen H&M-paita,puhkipidetty melkein. Siskolle ♥ Veturi-pipo pojalle,oli ennen 62cm body. Kaikissa kaava ihan vaan ronskisti leikelty. Paitsi traktori,se oli sopivan kokoinen pala jo valmiiks,sen kun ompel vuan :D
Peruspuuhailut tiskikone-pyykkikone ym välillä. Kirjanlukua ja imetystä. Ulos ja hevoset tarhaan,tallityöt,sipulin lainaaminen naapurista :) Keppareitten hoitajien ihailua ja äiti kato tätä-juttuja :) Sitten piti leipoa pullaa,koululaisen toiveesta:
Ja mustikkapiirakkaa:
Ja lohipiirakka ruuaksi. Kaikki tämä ilman sähköä,leivinuunissa. Sen siis lämmitin heti herättyä. Ja laitoin eskarilaisen linkan matkaan tietysti.
Pikatuunaus vanhaan rakkaaseen nojatuoliin. Leikkelin mistälie saatua mitälie-kangasta. Ja sen verran reilusti,että pysyy tungettuna tuolin sisuksiin paikallaan. Tuoli uhkaa revetä,tai siis se kangas. Toimii noinkin,ja ehkä  joskus verhoilutan tuolin kokonaan uusiks.
Tämä ei ollut minun tekosia. Kissan vesikuppiin minimies kävi heittämässä paljon muutakin,huoh.
Luulin jo,että nyt on tämän päivän ompelut ommeltu ja otin kaapista luutuksi tuomitun paidan siivotakseni nuo vedet. Mutta ei,paidasta pitikin väsätä pipo:
Hauska! Kuvittelin yhden hullun hetken ajan,että tää kelpaa teini-veljelle. Ei tietty kelvannut. Taidan antaa toisen veljeni pojalle,pelimiehiä kun on sekin poika :)
Ja paljon muuta näkymätöntä hommaa tuli tehtyä. Ja kerkeshän tuota hiukkasen puhelimessakin olla ;)

3 kommenttia:

  1. Mahtavat housut! Ihanaa tuo kangas! Myös tuo kaiki muu vau! Paljon olet hetkessä saanut aikaan!!! Hyvä näköstä pullaa!m Ei juuri tule itse leivottua pullaa, pitäisköhän minunkin...

    VastaaPoista
  2. O-ou, meillä olis tuo sama paita, kauhtuneempana tosin, serkkujen perua. Pitäisköhän silpoa, jos kelpais pojille... mutta esikoinen vois suuttua jos sen paidasta tulee pipo! :D

    VastaaPoista
  3. :D suosittelen ihan kaiken silppuamista!

    VastaaPoista