torstai 26. syyskuuta 2013

Auto-haaremit

Eli housut omalla,mielivaltaiseti saksitulla kaavalla. Pikku äijän koossa. Kuitenkin niin reiluilla resoreilla,että menee pitkään. Halusin kokeilla jotain applikaatiota viimein,ite suunnitellulla kuvalla. Haluan jossain vaiheessa tehdä Maija Mehiläisen ja harjoittelu on siksi tarpeen. Näistä housuista tuli mun mielestä tosi kivat ja senpä takia kuvia tulee reilusti :)

Aloitus,jälleen mummon yöpaita hyötykäyttöön ;) Näissä houissa ei ole muuta uutta materiaalia kuin ompelulanka ja tukikangas. Samaisesta yöpaidasta siis resoritkin,hyvin toimii :)

Applikaation mallailua ja taskun..harsin nuo osat kiinni tukikankaan kiinnityksen jälkeen.
Tasku ihan omaa designia,halusin tuon auton sinne vain osittain.
Ja kerrankin voi sanoa,että nurjalle saa katsoa ;)
Housujen takapuolelle piti sovituksen jälkeen tehdä vielä isompi auto!
Ota nyt tästä pyöriäisestä  sitten  sovituskuvia ♥

2 kommenttia:

  1. Ohoh! Hyvä applikointi teikäläiseltä! Eikö olekin kivaa puuhaa? Minä varsinkin tykkään piirrellä ja miettiä kuinka onnistuu sitten oikeaan vaatteeseen. Paperilla näyttää aina hiukka erilaiselle suunnitelmat! Hyvälle näyttää myös tuo itse housu, eipä uskoisi sen olleen alunperin mummon yöpaita! ;>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva siitä tuli ja lisää ajatuksissa ois. Nyt Utelias Vili päihittämässä Maijan :D Piirtely ihan itte ei oikein inspiroi mua,en oo oikein hyvä piirtämään ees mallista,mutta kannattaa yrittää :)

      Poista