lauantai 28. syyskuuta 2013

Syys-kranssi ja dyykkausta

Kävin naapurissa palauttamassa -joskus puoli vuotta sitten,vai onko siitä miten kauan??-käsityölehdet. Samalla bongattiin maasta huikean värisiä vaahteran lehtiä. Naapurin Martta kysyi olenko tehnyt kranssia lehdistä. No en ole,vastasin. Hän sanoi hakevansa pussin lehtiä varten ja sitten teen kranssin. No minäpä tein,kiitos ideasta Martalle,en varmaan ois muuten tehnytkään :)
Kranssin pohjan kiepautin punapajusta,rautalankaa vaan ja pussillinen vaahteranlehtiä muina aineksina. Ihana.
Siinä se ulko-ovea nyt koristaa :) Tuli muuten hyvä tuoksu sisälle noista lehdistä! En ollut ajatellut niitten ainakaan hyvältä tuoksuvan ;)
Naapurista ei tarvinnut taaskaan lähteä tyhjin käsin,saatiin mukaan myös karhunvatukan taimia,jotka laitoin heti kotipihaan pääsyä Miehen istuttamaan. Oman pihan satoa ensi syksynä taas luvassa :)
Ekaluokkalainen halusi kuvata mielestään kauneimmat lehdet:
Niin ja se dyykkaus..kyllä taas kannatti käydä roskiksella:

Pikkumiehelle lisää pihaleluja ja mulle pihakengät. Vain hakemisen vaivalla :) Mutta siitä ei hyvä mieli tule,miten roskista koko ajan täytetään kaikella sinne kuulumattomalla,koiranruokasäkki täynnä puhelinluetteloja,huuhdottuja,litistettyjä maitopurkkeja ja kartonkipakkauksia lajiteltuna kassiin. Miksi lajitella,jos vie kuitenkin roskiin??
Loppukevennyksenä Remu taas vauhdissa,Mumon kanat saa kyytiä:

6 kommenttia:

  1. Hyvä idea ja kaunis tuo krassi! No samoja juttuja olen miettinyt joskus roskista katsellessani... Vaatteita, erilaatuista paperia... Kaikkea mahdollista sinne laitetaankin ja välillä ihan käyttökelpoista hyvää tavaraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vähän harmi,kun ei oma idea tio kranssi :D Onni on naapuri :)

      Poista