lauantai 21. syyskuuta 2013

Pikkumiehelle juhlahousut ja kortti kasteen kunniaksi

Pojalle piti ommella suorat housut pikkuserkun kastejuhlaan. Materiaalina isot suorat housut,kaava perushousun kaava. Sijoitin kaavan sinne lahkeen alaosaan,niin näyttää helposti aidoilta :D Onnistuivat hyvin ja huomenna pääsevät käyttöön. Resori tuo mukavuutta pienelle,eipähän ala heti ahistaa :)

Kortin väsäsin tietysti sankarille:
Kartonkia,tietosanakirjan sivu,kangasta,paljetteja. Homma selevä. Tässä koko paketti:
Enkelin siivet ompelin itse,kirjailu on aivan sieltä ja syvältä,mutta kai siitä selvän saa? Noita enkelin siipiä,merihevosia ja maritähtiä on nyt työn alla mulla. Kaikki sinistä puuvillaa,esittelyyn kun ennättää..
Yhden laukunkin ompelin,tässä materiaalina vakosamettihame:
Näyttää karmivalta,kun en kerennyt sille vielä teippiharjaa näyttää :/ Mutta muuten kiva lisä kassien sarjaan. Toinen tulossa samasta kankaasta,sitten ruskeita,ne myös entisestä hameesta ja materiaali sama vakosametti.

2 kommenttia:

  1. Hyvin keksitty nuo suorat housut, todennäköisesti mukavat päällä kun vyötärö joustaa. Laukku on kanssa aika hauska! Kyllä siipien kirjaillusta nimestä selvän saa :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy käyttää kaikki epämääräiset suorat housut pikkumiehen juhlahousuiksi jatkossakin. Eipä ratvii kaupasta ostaa! Ei tuo kirjailu oo mun juttu,ainakaan tällä hetkellä :/

      Poista