tiistai 28. toukokuuta 2013

Housuja ja tuhkaisia tilanteita

Olipa kerran pehmeät kesä-farkut,hame ja paita:
Ja tarve kesäisille housuille,joten housut niistä kaikista tuli:

Farkuissa tein taas kerran sen saman mokan,resori nurinpäin,mutta nyt en pura,kun tarkoitus,että näitä käyttäs resori kaksinkerroin.

Minusta näistä tuli ihan huippuhienot! Resori lahkeissa on asuntovaunu-kuvioisesta hameesta ja ilman kaavaa,vähän mallasin käteen sattuneilla housuilla.
Näistä tuli melkoisen sopivat ;) Resoria löytyi mummolta saadusta jemma-kassista juuri soipivan kokoinen ja värinen pala! Kuminauhan tungin paidan helmassa valmiina olleeseen nauha-kujaan,ja koska housut tuli kahdesta osasta,pittää tuo kuja ommella nyt sitten sivuilta käspelillä umpeen:
Lähikuva taskusta. Leikkasin pienemmäksi ja tikkasin applikointi-ompeleella kiinni. Täydellistä :)
Hyvin sujuneen päivän loppuhuipennus:
Mies oli just käyttänyt MiniMiehen suihkussa..olipas mukava ottaa homma alusta ja siivota tuhkaa juuri kun olisi pitänyt laittaa lapset nukkumaan. Siinä sitten siivottiin porukalla. Mitähän huomenna? ;)

2 kommenttia:

  1. Ei sitä mokaa huomaa niistä farkkushorseista jos et kerro kenellekkään. Näyttää tosiaan päivän huipennukselle! Itse olisin kyllä pimahtanut :> Vaikka eikai se olisi tilanteessa auttanut ollenkaan... oNneks meillä ei vielä ole huomannut noita tuhkaluukkuja...Asuntovaunu shortsit on kans kivat!

    VastaaPoista
  2. Jaa siis olisin pimahtanut tuosta tuhkajutusta, en resorista ;>

    VastaaPoista