torstai 2. toukokuuta 2013

Young Hero -Biker-takki !

Nyt se valmistui,viimeinkin! Tätä projektia haudoin yli kuukauden,mutta oli se sen arvoista :)
Takki sai alkunsa tästä:
Ohje siis Ottobre 4/2012. Tein koon 92,ilman saumanvarojen lisäämistä.
Ja materiaali takkiin tuosta vanhasta Ruotsin armeijan takista!

Voi ei,miten paljon noita kaavoja olikaan. Välillä oli tuskan hiki pinnassa,kun en tajunnut minne mikäkin osa laitetaan. Ja suoraan sanottuna tajusin kaiken vasta kun takki oli valmis. Mutta ei se mitään,virheistä opin ja aion tehdä toisenkin takin,villakankaasta. Mutta vasta syksymmällä.

Takana näkyy purettujen taskujen jäljet vanhasta takista,olkoon muistona siinä.
Ensimmäinen vetoketjuni. Päätin kiinnittää sen hyväksi havaitulla applikaatio-tikillä. Näkkyypähän kirkolta kottiin ;) Vetoketjua piti lyhentää,joten leikkasin saksilla poikki reippaasti ja resorin palat käsin ommellen stoppariksi. Toimii se !


Takissa vielä kasvunvaraa,ja malli ei ollut halukas olemaan kuvattavana. Takin antoi olla päällä,mutta kameraa ei olis halunnut nähdä!

2 kommenttia:

  1. OHO! mikä takki :>! Vetoketjunkin olet saanut ommeltua hyvin! Minulta nuo monimutkaisemmat jäävät tekemättä, en jaksa paneutua... Vaikka kai sitä pitäisi haastaa itsensä.... Vielä kerran VAU!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tää oli todellakin ihan järkyttävän hankala tehdä :/ Mutta kyllä kannatti taistella,olen tosi iloinen takista :D Haasta vaan ittes,jos minä ihan amatöörinä onnistuin,niin hei,se ON mahdollista!

    VastaaPoista