keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Lukemista

Ihana kirjasto-auto toi jälleen kaiken mitä tilasin :) Parasta palvelua ikinä! Nyt kun sais luettua..viime aikoina ollut kausi,jolloin ei ole huvittanut lukea kirjoja. Johtunee keväästä ja liian monista keskeneräisistä projekteista?  Kodin Kuvalehtiä olen lukenut tosin siitäkin edestä! Katjalle kiitos,kun kierrättää lehtensä minulle :)
 Lukemiselle on aikaa oikeastaan vain silloin,kun nukutan pienimpiä. Eli siis luen kunnes nukahtavat,ensin toki luen lapsille heidän itse valitsemaansa kirjaa :D (Vois olla liian rankkaa tekstiä,jos noita heille lukisin! )Nykyään Sinttu-sarjaa,jota esikoinen lukee ensin yksin ja sitten vielä haluaa kuunnella äitin lukemana. Nuo Juoppohullut on siitä hankalia,että naurattaa niin paljon,ettei meinaa poika vieressä pysyä ja isommatkin ihmettelee,että mitä se hytkyy :D Halpa hupi paras hupi!

1 kommentti:

  1. Minäkin taidan sitten olla normaali tuon lukemisen suhteen. Tässä välillä on ollut kausi melkein 1 ½ vuotta etten saa luettua muutakuin kuvakirjoja. sitä ennen tuli luettua todella paljon eli viikossa parikin kirjaa.

    VastaaPoista