tiistai 20. elokuuta 2013

Mosaiikkia lasten tekemänä

Lapset innostuivat taiteilemaan ja tulos on TOOSI hieno!! Minä sain olla mukana vain kaakeleitten rikkomisessa vasaralla :)
Tässä kivi ennen tuunausta:
Eipä voi muuta sanoa kuin,että taitavia tyttöjä ovat! Mukana tekemässä olivat Veera,Ronja,Unna,Ida,Alisa ja Hilla. Halusivat nimensä mainittavan tässä.
Muita pieniä iloja elokuussa:
 Lilja heppatarjhan lähellä
Pyöräileviä armeijan poikia..
Omenia
Loputonta polttopuun tekoa..Pikkumies on kyllä ihana,pakottaa isomman Miehen sahaamaan ja kirveen varteen,eikä anna periksi ennekuin edes hetki on töitä tehty! Tullut äitiinsä ;D Minä en kyllä jaksa halkoa puita varttia pidempään ja eipähän nuo penskatkaan kauempaa jaksa siinä pällistellä. No,jos joka päivä vähäsen,niin ehkä se siitä loppuu..
Matkuksessa
Kissanpentuja
Uusi kissa-tuttavuus Miuku,tullut jäädäkseen
Staro Fleece vauhdissa
Hippokisojen muistelua
Ja pieni sisustus-puuska..isompi odottaa maalaus-intoani. Melkein jo huvittaa ;)
Ennen:
Ompelu-rojua ja muita tekemättömiä töitä tässä ja pitkin lattiaahan ne tuosta leviää.
Mutta muutosta tuli ja on ne kamat nyt pari päivää vähän siistimmin pysyneet:
Kärry Ikeasta.
Onkiretkiä. Nyt kun ei tarvitse enää viedä lapsia uimaan,on ne vietävä ongelle :) Onneksi on ollut poutapäiviä! Ja toisaalta juuri sen takia en ole kerennyt jatkaa laukkujen sarjaa. Kepparien korvahuppuja tein tänäänkin,ulkona ja käsin,vaikka muuta uhkasin.

2 kommenttia:

  1. OMPA HIENO TAIDETEOS! Puiden latomista olisi aikapaljon meilläkin, kun vaan uskaltaisi tuon käden kanssa mennä pinoamaan... Aiemmin oli kipeänä kyynärpää ja käsivarsi nyt sitten ranne myuistuttaa olemassa olostaan! Liekko syynä ylenmääräinen ompeleminen.... ;D Uusi kissa on hauskan näköinewn naamaltaan!
    Tuosta sinun siivoamisesta tulee mieleen oman makkarin kaaoksen siivoaminen... Siis pitäis siivota....

    VastaaPoista