torstai 22. elokuuta 2013

Teho-torstai ja laukkuja

Aamulla ompelin,laukkuja.(tietty syötin lapset,laitoin kouluun ynnä ne muut perushommat,lie turha edes mainita sellaista mikä lähtee selkärangasta, rutiinilla ;)) Sitten hevoset ulos ja tallin siivousta. Kävelylenkki,käytiin Kivisalossa ihmettelemässä.


Myönnän yllyttäneeni lapset omenavarkauteen ja osallistuneeni siihen itsekkin. Roskiksen dyykkausta samalla reissulla,saalista en kuvannut,mutta verhoja ja kankaita tuli iso kassillinen. Jees!
Näimme metsäkauriin tienylitys-jälkiä taas tutulla kohdalla:

Kotiin tultua paistoin piirakoita ja leivoin muffineja lasten kanssa.

Neiti ekaluokkalainen toi kotiin kaverin,taas ruokkimista ;D Ja läksyjä. Kolmaskin koneellinen pyykkiä narulle! Ahdistavaa ajatella,miten pian ne pyykit on kuivattava sisällä,plääh! Hiekkakakkujen syömistä ja kuravesi teen juomista hiekkalaatikolla siinä samalla :)
Sitten ulos kuvaamaan laukkuja,kuorma rattaiden kyydissä:
 Kaikki laukut ovat erilaisia,kaikki suunnilleen onnistuneitakin ja kaikki ovat kaupan,saa ostaa ;)
Lisää teen näitä edelleen,ja toisenlaiset jo suunnitteilla,materiaali muuttuu vahakankaan tyyppiseksi ja mallikin läpälliseksi.Tiina kävi kylässä naapurissa ja pakotti oppimaan nurjan silmukan. Siis talven neulonta-vaihetta (mahtaahan sekin taas tulla,oletan) ajatellen. Minä kun en sitten osannut taaskaan sitä nurjaa. Joo,opin sen jo kolme kertaa ja jotenkin sekoilin kuitenkin..mutta nyt lie opittu. Kiitos Tiinalle :)
Laukkuja kuvailin siis:
Laitoin tytöt esittelemään laukkuja,mutta surkeitten kuvaustaitojeni ansiosta lopputulos ei ihan vastaa odotuksia. Ja hei,se kamera muuten löytyi!!!! Löytäjä sai palkkioksi karkkilaatikon :)
Laukkuja yksitellen:
 Tässä on taskukin,tein pakosta,koska vuorikankaassa olikin reikä. Pitää tehdä muutamaan laukkuun,kun helppo homma se.
Ja aika hieno mun mielestä!
Tämä laukku oli ennen mekko! Henna kiitos materiaalista :)

Pienemmillekkin laukuille leikkelin itse kaavan,vähän kukkaromainen?
 Illalla keitin vielä lapsille mannapuuroa ja luin neljä kirjaa,jokainen sai itse valita. Ja tää loppuilta meneekin hiljaisissa tuunailuhommissa..

2 kommenttia:

  1. Laukkutehdas on pystyssä! Minä tykkään siitä kukkaromaisesta laukusta, söpö!Samoin se laukku joka on tehty mekosta on aika kiva.
    Sammaleet joita olet kuvannut ovat ihanan värisiä... Meikällä taitaa olla joku viherryskausi ;D meneillään... Jotenkin niin tuo vihreä on in!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Minä kans tykkään viheristä just nyt,ehkä sitä katselee varastoon,kun on pian liian pitkä valkoinen kausi tulossa?

    VastaaPoista