sunnuntai 4. elokuuta 2013

Tutan tuunaukset sekä MiinaManu





Meille oli tulossa harvinaisia vieraita. Tajusin,että pojalla kaikki hellevaatteet marjojen tahraamia tai pyykkivuoren hautaamina,joten ompelukone esille!
Lähtökohtana,kuinkas muutenkaan,vanhasta uutta.
Nuo Tutan joustis-vaatteet molemmat vain kerran käytettyjä. Harkitsin niitten myymistä,mutta parempi näin! Eli housuista helpot shortsit ja kuvia applikointiin. Mekosta shortsit omalla kaavalla ja kanttauksia paitoihin myös. Liivihameen ylä-osa jää vielä odottamaan uutta elämää.

Perusmoka tyyliin minä,lahkeet erimittaiset :/

 Näistä tuli hyvät! Leikkasin silleen alareunat,että sain valmiit käänteet mekosta.
Ja kaveriksi paita. Piirsin kaavan Ottobre-lehdestä 2/2003,löytö kirppikseltä 0,50e :) Paidan kangas oli ennen minun tunika.

Sovituskuvia hiekkalaatikolta. Kaula-aukko liian reilu,mutta ehkä ens kesänä istuu paremmin jo.
Toinen paita testauksessa,tässä sama kaava ja jälleen minun tunika materiaalina. Keskeneräinen toistaiseksi.
Ja sitten se paras ♥ Viimein uskalsin kajota tähän Täti Turkoosilta saamaani kankaaseen! Settinä niin suloiset! Paita tuunattu bodysta. Ja shortsit omalla kaavalla. Se onkin ihan paras kaava nyt :)
Ompelu-kärpänen on nyt ärhäkkänä..kankaat ois vauvan jumpsuitiin ja omaan pallohameeseen ja kaavatkin löytyi kirjaston Suuri Käsityö-lehdistä. Ja apua miten paljon muita kivoja kaavoja ja ideoita :D Nuo vaatteet lukuunottamatta tunikasta tehtyjä paitoja valmistuivat ajassa 1h20min. Kaikkine kaavan piirtämisineen. Hurja flow lasten nukkuessa eilen illalla!

2 kommenttia:

  1. OHO, Miinasta ja Manustahan suorastaan pitää tuossa asussa... AIkas hienot ompelukset kyllä! Tutta vaatteiden tuunauskin aika makeaa kamaa!! Eikä sinulla ole pitkään nokka tuhissut noita huitaistessa!

    VastaaPoista
  2. Onhan tuo keltainen aika räikeä Miinassa ja Manussa. Mutta ihanat tuli :) Oon aina nopea jos kaikki palaset osuu kohdalleen ;D

    VastaaPoista